Dag 16

Et navn…

Betterøven, lillemanden, bassedreng, bassemand….kært barn har mange navne og det er svært at løsrive sig fra de søde kælenavne og give ham NAVNET!
Men det var det samme med vores datter. Hun hed også lillepigen de første 2 uger af sit liv før vi endelig traf en beslutning og bestemte, at hun var en Liva.

Nu er det sket! Vi sad for et par dage siden og slyngede navne ud og pludselig var der et navn, som bare vakte et eller andet i os og ramte helt plet!

Vores lille dreng skal hedde: Jamie!

Det er ikke fordi vi kender nogen ved det navn, har et specielt forhold til navnet eller noget andet der gør, at det er derfor vi valgte det. Men han er bare en Jamie!

Måske er det fordi han er et madøre, når han spiser og derfor er en Jamie Oliver 😀 Han har ihvertfald et flot mælkeskæg når han først er færdig, kan slippe flasken så hurtigt at mælken sprøjter ud i hovedet på ham og har endda præsteret at spytte mælk ud i en flot stråle lige ned i mors kavalergang!:D

Dét er vores dejlige Jamie dreng!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 16