Dag 17

Dag 18

Sikke en dejlig nat vi har haft!

Jamie sov fra godnatflasken kl 21.00 helt frem til kl 01.00, hvorefter han sov direkte videre frem til kl 04.00. Hér var han så en pyllergøj der kun ville have sin moar og endte igen med at sove på brystet af mig.
Da storesøster kom ind kl 07.30 sov han stadig og jeg rullede ham ned ved siden af mig, hvor han bare snorkede videre. Han snorkede faktisk videre helt frem til 08.30, hvor vi altså vækkede ham så vi kunne få startet dagen 🙂

Formiddagen har været lidt urolig; måske fordi han har sovet så godt om natten. Han kunne ihvertfald ikke beslutte sig for, om han ville være vågen eller sove, og da han endelig kunne blive puttet sov han ret uroligt, lavede en gigant ble (yay!) og sov så en lille time mere. Fik en flaske og røg direkte ud i barnevognen til en solid middagslur.

Så kunne manden få ordnet flasker til dagen og jeg kunne få mig et rigtigt lækkert bad, hvorefter vi gik i haven og nød det skønne vejr.

Utroligt hvad en nogenlunde solid nattesøvn kan gøre ved én, for der er blevet ryddet op i haven, trimmet buske og stammet træer op, målt og “tegnet” op til at anlægge nye bede, gravet uønskede småbuske op og plantet et par afstikkere fra den store syren ud.

Det er et stort plus at manden holder lidt af sin forældreorlov nu her i starten, så vi alle sammen får så god en start som muligt. Vi kan ihvertfald mærke tydelig forskel fra starten med vores datter, hvor daddy kun holdt de 14 dage og så direkte tilbage til arbejdet. Dengang ringede jeg til ham dagligt de efterfølgende 2 uger, fordi amningen stadig var igang med at gå ned ad bakke og hun var en dårlig sover dag og nat så mit overskud var lig med nul.
Nu har vi det pragtfuldt! Amningen er stoppet og vi har et tilfreds flaskebarn. Vi sover efterhånden godt om natten, har styr på dags lurene og har endda så meget overskud at vi kan gå ud og lave havearbejde mens vores kun 2 uger gamle søn ligger og sover sødt i barnevognen.

Imorgen skal jeg mødes med min mødregruppe for første gang og jeg glæder mig rigtig meget! Det bliver spændende at se de andre babyer og om der er god kemi i gruppen.
Jamie er den yngste i gruppen. Vi er 7 i gruppen; 5 drenge og 2 piger – 3 førstegangs mødre, 3 andengangs mødre og 1 tredjegangs mor. Et godt mix synes jeg 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 17